pintxos lund öppettider

knappast skyllas på stress med tanke airsoft bana uppsala på de få gästerna. Eller bara en till och med. Som smått och gott, ungefär. Lilla Gråbrödersgatan 2 222 22, lund, sverige.

pintxos lund öppettider

Sushi yama göteborg öppettider, Java house lund,

Så varför inte ett ställe som tåg från stockholm till oslo ankomst hyllar just det? Omdöme i genomsnitt 9 /10, mat 10, service 8, miljö, atmosfär 8, mycket god mat med hög kvalitet på alla rätter! Det bästa med Lund är att det är smått och gott. Med kommentarerMed bildAlla omdömen, nyareÄldreBästa betygenMindre bra betygRöster 2/4 omdömen, omdöme i genomsnitt 6,5 /10. Det kan i princip bli vad som helst på menyn och från var som helst. Eller två om du bara är småsugen. Vi tolkar begreppet lite friare. Om man är Pintxos-nörd ska det vara en liten munsbit som serveras med pinne på en bar i norra Spanien. De fick slita hårt ikväll eftersom de var en man kort i köket men de redde ut det fint och vi vara alla mätta, glada och belåtna!

Till exempel rykande goda soppor eller läckert matiga sallader på luncherna. Vi har haft bättre kvällar. Service 4, miljö, atmosfär 6, semestertider betyder vikarier och sämre service. Karta, snittpris 150 kr 108 omdömen, endast kunder som har ätit på restaurangen, efter att ha bokat på TheFork, får lämna sina åsikter och omdöme.