ikea lundia hylly

myyty ja ilmoitus on poistettu Torista. Hylly toimii kätevästi myös tilanjakajana, tarjoten samalla tilaa tavaroiden säilyttämiselle ja kauniille esille panolle. Mustat ovet ryhdistävät, lasiset keventävät ja valkoiset tuovat valoa. Tutustu Lundia Classiciin verkkokaupassamme tai käy inspiroitumassa kuvagalleriassamme! Valkoinen antiikkitäyteovi Tervetuloa myymälän Tervetuloa myymälän miettimän yhdessä sisustusammattilaisten kanssa minkälainen Lundia-järjestelmä tekisi sinun kodistasi toimivamman. Testaa, kokeile ja innostu mahdollisuuksien runsaudesta. Hyllyä saa helposti muutettua korkeammaksi tikkaita vaihtamalla tai levennettyä lisätikkaalla ja hyllyillä.

Runt bord ikea norden, Svart tvättkorg ikea, Lugnvik ikea manuell,

Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestä isoisältä pojanpojalle. Saat samoista osista esimerkiksi eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, työpisteen, vitriinin tai vaikka vaatekaapin. Lastenhuoneen kaluste muuttuu työpisteeksi, olohuoneen hyllykkö kirjastoksi ja eteisen kenkähylly vaikka yöpöydäksi. Täyspuu materiaalina kestä aikaa ja elämä se ei kulu ikävännäköiseksi vaan vanhenee arvokkaasti kunnon designin tapaan. Kuljeta hiirtä kuvakkeiden pältä, niin näet eri ovivaihtoehdot. Voit sopia palvelusta lähimmässä myymälässäsi Palvelut? Matala avohylly muuttuu helposti lelujen säilytyspaikaksi, kirjahylly muuttuu lipastoksi ja työpiste muuttuu vauvan hoitopöydäksi. Löydät helposti kaikki Lundia Classicin ovet verkkokaupassamme! Jos olet juuri syöttänyt tai muuttanut ilmoitusta, muista että voi kestä jopa muutamia tunteja ennen kuin se näytetän palvelussa. Voit suunnitella eket-kokonaisuuden itse tai yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Se kasvaa tai kutistuu tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan.ikea lundia hylly

Lundia Classicin voit muokata ja muuttaa miltei loputtomiin. Se kasvaa tai kutistuu tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Lundia Classic on tuhtia kotimaista täyspuuta.