studentportalen uu logga in

registrerar jag mig? Mer information, mer information samt hjälptexter, instruktionsfilmer och guider finns samlade under fliken. Om du har problem med inloggning kan du höra av dig till.

Här kan du utföra mycket av den administration som behövs för att din studietid ska fungera. Du som inte är student kan besöka Studentportalen som testperson. Registrera dig på din kurs, om du inte registrerar dig kan du förlora din studieplats! Administratörer som vill lära sig Studentportalen är välkomna till den öppna verkstaden onsdagar.00-16.00 i laborativa lärosalen i Blåsenhus. Du kan registrera dig på kurser, göra tentaanmälan, se studieresultat, ladda ner programvaror och mycket annat. Information om när, var och hur du registrerar dig finns på kurssidan i Studentportalen. Kursregistrering, samläsning, gruppindelning och kursinformation är några av de funktioner som presenteras och förklaras. E-post: Telefon:, innehållsansvarig: Pernilla Nordelind 21 september 2018).

Under kursen går vi genom grunderna och vilka möjligheter som finns för att underlätta kursadministration. Studentportalen för studenter, instruktionsfilmer om Studentportalen, guider (pdf Support.

Här finns också kontaktuppgifter till den institution som är ansvarig för kursen. Du kan även söka information. Nyheter, uppsala universitet Support: (student (anställd) Version: 100.2, release Notes, växla till helskärm. Om du saknar inloggning kan du alltid söka på kursens namn eller anmälningskod via farmacevtiska studentkåren uppsala Studentportalens sökfunktion och på så sätt få information om hur du registrerar dig. Mejla gärna i förväg till. Logga in i Studentportalen, kurser, studentportalen för administratörer, den här kursen vänder sig till dig som är kursadministratör och som tidigare arbetat lite eller inte alls i Studentportalen. Kom ihåg att logga ut från Studentportalen! Välkommen till Uppsala universitet. Studentportalen använder cookies som metod för att avgöra om du är inloggad. Exempelvis finns det funktioner som stödjer inlämning, diskussioner och grupparbeten.

Studentportalen uu logga in
studentportalen uu logga in

Malmö högskolan logga in