skruvdragare slagborr test

människa har hemma. Bäst i test med högsta poäng blir AEG med modellen BS 18C LI-202C. Maskinen klarar en hel del arbete på en enda laddning. En mekanisk borrhammare är mer lämpade för mjukare betong. Kr Visa alla 12 butiker Skil 2531AB Tredjeplats på Aftonbladet. Indikatorn för batteriets laddning sitter, liksom på AEGs modell, på batteriet och kan avläsas utan att sätta batteriet i maskinen. Det är styrkan, volt- och ampere-talet som har störst betydelse. Sist, men inte minst, hamnar AEG BS 12 C2 Li-202.

Inga priser Bosch PSB 18 LI-2 Tredjeplats på Råd och rön. Det är en genomtänkt och stark maskin med flera finesser. Gör Det Själv Publicerad 23:e Juli, 2015. Betyget blir 8,6 poäng. Är alltid medveten om det faktum att en skruvdragare med borrning en hel del av batteriet kräver? Skruvdragaren från Hitachi har en god balans och med den arbetar man stabilt och stadigt. 1,5 Ah 14,4 volt 1,3 kg? Vinnare i det här testet Ryobi LCD14022 Förstaplats.

Tidningen Gör Det Själv(GDS) har i detta test granskat 12 st borrskruvdragare i prisklassen. Vi har testat olika batteridrivna borrskruvdragare. Arbetsljuset är välplacerat vid batteriet och bakom den avtagbara chucken gömmer sig ett bitsfäste som gör det extra enkelt att byta! RPM 4 Ah 18 volt 2,1 kg Flerväxlad Dewalt DCD730 Råd Rön,5-13 mm 85 dB RPM? Inga priser Vi i villa Publicerad 1:a Februari, 2012. Ibland olika jobb kan göras med samma enhet. Råd Rön har testat 15 sladdlösa borrskruvdragare, och flera av dem klarar sig riktigt bra i deras test. Vinnare i det här testet Makita DDF484RTJ Förstaplats på Forbrugerrådet Taenk. Ryobi lcdi 18022B Vi i villa?????????? Allt spelar roll för slutresultatet. Skruvdragaren har låg vikt och är smidig att arbeta med.