poseidon göteborg fastigheter

ett rökfritt boende. Just nu söker man nya hyresgäster till 16 lediga lägenheter. Det gäller såväl hyresgäster som besökare. I praktiken betyder det att i de uppgångar som förklaras rökfria får alla nuvarande och framtida hyresgäster skriva under ett kontraktstillägg om att rökförbud gäller. 2014 har företaget cirka 26 000 lägenheter runt om i Göteborg. Right in the center of Gothenburg, a stone's throw from Gothenburg's main street Avenyn, you will find family-run Hotel Poseidon. Vi är ett av Sveriges största bostadsbolag och har drygt en tredjedel av allmännyttan i kommunen. I regel inhämtar Poseidon referenser från tidigare hyresvärdar och gör utifrån detta en samlad bedömning av dig. Fastigheterna är allt från unika sekelskifteshus till moderna nybyggen med senaste teknik. Vi får se efter sommaren.

Poseidon äger och förvaltar 26 464 lägenheter över hela Göteborg, fördelat på 333 fastigheter. Stöds inte av hyreslagen, därför bygger vårt koncept på att alla som bor i en uppgång är överens om att hålla den rökfri, skriver de i informationen till hyresgästerna.". Enjoy our generous breakfast buffet or relax at our cosy courtyard: Let us take care of you, with us you are in good hands. Resultatet kommer efter sommaren, poseidons hyresgäster har fram till den den 22:e juli på sig att ta ställning till om de vill bo i en rökfri uppgång eller inte. Utöver vanliga hyresrätter finns hos Poseidon även 55-boenden och studentlägenheter.poseidon göteborg fastigheter

Vi bygger tillsammans med Framtiden Byggutveckling nya bost der p flera h. (Konstaterad st rning inneb r att St rningsjouren har bed mt att en st rning har f rekommit och rapporterat till. Poseidon r den st rsta hyresv rden i G teborg med 26 800 l genheter f r uthyrning. Hos Poseidon bor var tionde g teborgare. Just nu s ker man nya hyresg ster till 19 lediga l genheter.

Dans göteborg
Botaniska trädgården göteborg hund

Hittills har inte hyresnämnden tolkat det som att man har rätt att säga upp någon för att den röker. A warm welcome from Fridlund's family and staff. Göteborg bygger 7000 extra bostäder. 23 november, 2018, ingen ska behöva utsättas för våld i våra hus. Bryter någon mot rökförbudet kommer Poseidon påminna vederbörande. Hos Poseidon bor var tionde göteborgare. Nu vill de utöka rökförbudet till sina äldre hus. Bolaget har sitt huvudkontor. Coffee, tea and cake are free at all hours in the lobby and wireless internet is of course free of charge throughout the hotel. Men om fler och fler önskar rökfria hus och fler och fler inför det, så kan det förmodligen också påverka hur man väljer att tolka lagen, säger Göran Leander. Om alla i ett trapphus är överens om det så förklarar vi det trapphuset för rökfritt, säger Göran Leander, chef för affärsutveckling och kommunikation hos Poseidon till. Nu vill det kommunala bostadsbolaget även införa rökförbud i sina äldre fastigheter.