nystartade företag malmö

konsultverksamhet och forskning till bygg och rot- och rutföretag. Regionen utgör en grogrund för företag som arbetar med ICT, livsmedel, vetenskap och logistik. Men det finns mycket att hålla reda på inför starten! Vi hjälper också befintliga företag som vill expandera eller flytta sin verksamhet inom Malmö. Här finner du en plats för affärer och investeringar i världsklass. Totalt har entreprenörer i landet registrerat 9,2 procent fler aktiebolag under 2016 jämfört med 2015. Malmö är en utmärkt plats att leva, arbeta och göra affärer.

Starta nytt företagnystartade företag malmönystartade företag malmö

Kontakta gärna, malmö stads Företagslots med dina frågor så får du personlig hjälp och guidning. Hos Företagsinformation på biblioteken får du som funderar på att starta eller redan har ett företag hjälp att hitta relevant information.

Malmö museer kalas
Norra skolgatan 19 malmö
Amerikansk buffématsal malmö

Området är också känt under namnet Medicon Valley, ett av världens ledande kluster inom bioteknik med mer än 41 000 anställda och 5 000 forskare. Staden är den ekonomiska medelpunkten i södra Sverige och ger dig tillgång till 3,8 miljoner konsumenter. Du disponerar din tid själv och arbetar mot egna mål. Den mest populära bolagsformen är fortsatt aktiebolag. Dags att starta eget? Vi ser att allt fler människor vill starta egen verksamhet. Malmös huvudsakliga näringsområden är privata tjänster, handel och grossistverksamhet, logistik, tillverkning och byggindustri, men här finns även ett antal välkända företag inom bioteknik och medicin, IT och digitala media. Malmö stad erbjuder kvalificerad, kostnadsfri service för den som planerar att etablera sig i Malmö. Något som ytterligare förstärks av Malmö stads kontinuerliga och aktiva arbete med att vidareutveckla den attraktiva och dynamiska miljön för företagande. Potentialen finns, Sverige ligger ganska lågt till i både Europa och hela världen sett till antalet nystartade företag per capita. Det är lätt att etablera ditt företag i Malmö! Det finns många som kan hjälpa dig, med allt från idétestning till finansiering och coachning/nätverkande.

Konsthögskolan malmö kurser
Malmö pizzeria
St gertrud i malmö, konferens