dogman lund

har funnits sedan 1867 och erbjuder ett väl utvalt sortiment av produkter för stall, häst och ryttare. Företaget växte snabbt och 1983 var lokalerna för trånga och nya lokaler byggdes i, det då endast projekterade, industriområdet Gastelyckan i Lund. 600 anställda och i 2012 omsatte Bra Invest 1,3 mdrsek. Med relevanta och aktuella produkter fyller vi slutkundens behov för husdjurets välbefinnande. Förutom ett stort utbud av tillbehör så erbjuder vi även tjänster som kloklippning, vaccinationer och chip-märkning. Vi utvecklar vårt sortiment med fokus på kategorin tillbehör. Partners och leverantörsmärken, i vårt erbjudande finns idag förutom egna märkesvaror en stor mängd andra produkter. Vi är väl etablerade i samliga tre länder såväl hos de fria fackhandlarna som på flera etablerade kedjor.dogman lund

Vi startade i en källarlokal på 40 kvm. Dogman, din främsta leverantör inom husdjurssegmentet. Dogman levererar komplett sortiment inom allt till Hund, Katt, Smådjur, Fågel, Akvaristik och Reptil. Dogman - företag, adresser, telefonnummer.

Ett bra hund- och kattliv börjar hos oss specialbutiken för hund och katt. Trygghet, vi värnar alltid om djurens, kundens och personalens bästa. Leverantörsmärken finner du framförallt inom akvaristik, hund- och kattsortimentet. Dogman riktar sin försäljning mot ibis hotel stockholm arlanda airport både fackhandel och dagligvaruhandel och finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har ett bl a samarbete med Nestlé Purina där Dogman, som logistikpartner, distribuerar Pro Plan-sortimentet för hund och katt till behöriga återförsäljare. 2010 flyttade Dogman till nybyggt kontor och 8000 kvm toppmodernt höglager i Åstorp utanför Helsingborg, alldeles intill E4:an. Grundaren Hans Jerenäs satte tidigt honnörsorden säkra leveranser och hög produktivitet, som är aktuella än idag. Företaget finns idag etablerat på samma marknader som Dogman Sverige, Norge, Danmark och Finland. Samma år etablerades också Dogman ApS i Danmark. Två år senare, 2006, sålde Hans Jerenäs Dogman till företagets nuvarande ägare, BrA Invest AB ett familjeföretag ägt av bröderna Stefan, Kenneth och Christer Andersson. De skall vart och ett eller i kombination stärka vårt erbjudande. Vårt sortiment finns att finna i såväl fackhandel som dagligvaruhandel.

2012 omsatte Dogmangruppen 360 msek. Redan två år senare byggdes lagret ut till .000 kvm för att kunna husera alla produkter. Med varumärket Jacson kunde vi även erbjuda ett väl utvalt sortiment för häst och ryttare. Vår affärsidé, dogman erbjuder Nordens alla husdjursägare ett brett och tryggt sortiment med prisvärd kvalitet för alla dagars behov.

Bredbandsbolaget driftstörning lund
Lunds universitet personligt ledarskap