frisör hairtalk malmö

jobbar med färg/slingor så är det bara kreativiteten som stoppar en, och ibland kvaliteten på håret såklart! En skonsam färg för både håret och hårbotten, som ger en otrolig glans och lång hållbarhet.

Frisör hairtalk malmö
frisör hairtalk malmö

Använder du ofta hjälm (ridning, cykel, klättring, mm) så tänk på att om vi gör en hel hårförlängning så kan hjälmen komma att bli för liten och skapa ett besvärande tryck. Ska du på bal, gifta dig eller vill du bli stylad till utekvällen? Hairtalk finns endast på godkända salonger och vi på salong Unik är en av dem.

Inspiration och de romerska förorterna villani event som gör att du håller dig uppdaterad. Vi finns också på Facebook! Något gott att dricka ingår. Färg / slingor, vi jobbar med Joicos färger. Sök på postnummer för att hitta en frisör nära dig och boka in en första konsultation. Extensions, drömmen om ett långt och/eller tjockt hår. Vi gör baluppsättningar, brudfrisyr och partystyling. Mängder med informations och marknadsmaterial som hjälper dig och dina kunder. Här nedan finner du de produkterna och märkena som vi säljer. Klippning avancerad färgning, avancerad färgning kan innebära folieslingor, babylights, balayage, olika färger och nyansering. Schamponering och snygg styling.