bilolycka e4 stockholm idag

kolliderade och körde ut i diket i höjd med trafikplats Järna på E4:an strax före klockan. Annons, en trafikolycka har inträffat på E4 i södergående riktning i närheten av Arlanda trafikplats. Körde aggressivt, exakt hur olyckan gick till är oklart, men enligt vittnesuppgifter ska en av bilarna tidigare ha kört aggressivt och kryssat mellan fordonen på motorvägen.

Trafikolycka på, e4 skapar långa köer Nyheter Expressen Stockholm - Startsida Facebook En person död i olycka Bilolycka orsakar totalstopp på

E4, en man och en kvinna har dött efter en krock mellan en bil och en lastbil.
Trafik, stockholm är ett samarbete mellan, stockholms stad, Trafikverket, Nacka kommun och.
En person fördes på torsdagen till sjukhus efter en allvarlig trafikolycka.
E4 norr om, stockholm.
Vid olyckan krockade en personbil och en lastbil i norrgående riktning och lastbilen rullade sedan över till den södergående körbanan.

MBA stockholm deltid malaysiska universitet
Ab electrolux 105 45 stockholm sverige

Köer på 25 kilometer. Till startsidan för Svenska Dagbladet. Kalle Jansson på Trafikverkets pressjour säger att uppröjningsarbetet på olycksplatsen kommer att ta lång tid. Om du kör en sådan bil. Gärningsmännen, tre till antalet, ska även ha kastat sten mot andra taxibilar. Flera stockholm coach företag rutor på bilen hade krossats och chauffören ådrog sig en skada i ena ögat. Räddningstjänsten och polispatrull är på väg till platsen. Norra och Södra länken får trafiksäkerhetskameror. Sent på onsdagskvällen rådde trafikkaos på E4:an i södergående riktning.

Strax innan 05 tidigt i morse larmades ambulans och polis till en bensinstation på Danmarksgatan i Kista där en taxichaufför blivit misshandlad. Sedan får man hoppas att intensiteten kommer att minska under natten, säger Kalle Jansson på Trafikverkets pressjour. Även på E4 söder om Sundsvall var det långa köer på onsdagskvällen. Larmet om misshandeln kom vid.56 och när polispatrullerna kom fram till platsen kunde man konstatera att taxichauffören blivit misshandlad och fått sin bil vandaliserad.