gå från göteborg c till liseberg

rafflande kärlekshistoria bör ha: En prins, Siegfried, som förälskar sig i den förtrollade prinsessan Odette. Med anledning av sin stadsplanering, kallades Göteborg av holländarna under många år för Nya Amsterdam. Det är inte bara sommar och jul som gäller på Liseberg. Nettbuss express kör dagligen bussar mellan Oslo, Sarpsborg, Moss, Tanum, Uddevalla och Göteborg samt mellan Köpenhamn, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Det blir stora känslor, klassisk musik och stor dramatik när Sveriges främsta konståkare väcker den klassiska kärlekssagan till liv på isen. Vill man ta det aningen lugnare (och hålla lite i plånboken) kan man besöka Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården eller Slottsskogen med dess djur och stora lekplatsen Plikta. Ombord finns gratis WiFi och eluttag.

Klicka här för att komma till Göteborgs officiella besöksguide. Lugn, det finns flera restauranger, kaféer, spel, butiker och vackra trädgårdar att upptäcka. På 1800-talet industrialiserades Göteborg till stor del av inflyttade britter och under denna tid fick Göteborg smeknamnet "Lilla London vilket staden kallas än idag. Det blev en succé och något som återkommit varje år sedan dess. Några av avgångarna från Oslo går direkt, vilket gör att resan går snabbare än tåget! Läs mer om hur vi använder cookies. Glöm oskyldig vidskeplighet kring svarta katter, krossade speglar och alla typer av stegar. Halloween på Liseberg, den olycksaliga höststormens spår slås färdiga matlådor uppsala dörrar till det okända upp på vid gavel. Jul på Liseberg öppnar i november och lockar med julmarknad, nöjen och vintervakna karuseller. För yngre besökare väntar kaniner som är extra sugna på bus och godisjakt, och en stig upp till trädgården som måste ha blivit förhäxad, här är det lätt att ha kul hela dagen lång.

Gå på klappjakt bland julmarknadens bodar i skenet av miljoner juleljus, få upp värmen i vintervakna karuseller, hälsa på i Kaninlandet, se den vackra isbaletten, beskåda en magisk ljusshow, gå på spännande skattjakt i Medeltidsbyn och lämna din.
Nordens största nöjespark sedan 1923.
Hos oss hittar du allt från hisnande åkattraktioner till konserter, restauranger och boende.

Bauhaus göteborg mölndal
Kul i göteborg
Stockholm till riga billigt