helsingborgs festivalen 2017

varandra i högt tempo på Hx-festivalen. Vi har valt att ta till oss kring önskemål. Som vanligt håller festivalen högsta internationella klass. Vi tror och hoppas att vi faktiskt har ett program som nästan attraherar alla. Under Hx samtliga dagar har man kunnat svängom till några av Sveriges största dansband, bland annat Black Jack, Barbados och Scotts. Förra året besökte 150 000 personer Hx-festivalen och med vädrets hjälp hoppas man på lika många. Programmet bjuder på konserter med världsstjärnor inom piano, familjekonsert, masterclasses, lunchkonserter och föredrag. Och nog stämmer det.

Slott jag helsingborgs kommun
Helsingborgs bilservice bästa ab

Vi försöker ge någon till alla, oavsett ålder och intresse, säger Nathalie Jarnhäll, projektledare på Hx-festivalen. Nu återstår bara en dag lördag. För någon är det musik, för någon annan kanske sport, och för vissa är det bara att umgås med kärlek och kamratskap. Program, support: Helsingborgs Kommun, Region Skåne, Film i Skåne, Svenska Filminstitutet. Vi försöker att rikta oss till alla åldrar och det är lite roligt att kunna göra det med ett och samma uppträdande, säger Nathalie Jarnhäll innan hon berättar att kvällen avslutas med Oskar Linnros. Det står för din individuella upplevelse och utveckling.

Arab Film Festival Helsingborg 2017 Malmo Helsingborgarnas tips f r Hx-festivalen Helsingborg Pianofestival 2018 30 augusti2 Helsingborg firar sommar med Hx-festival Hx-Festivalen Helsingborg - Helsingborg