konsert göteborg 6 oktober

fullspäckad vecka med fantastisk ridsport, flera nya inslag i programmet och en extra dag! Roger Waters-The Wall, dessa två legendariska arenorna är fantastiska att besöka, men det finns gott om både mindre och större klubbar eller restauranger som arrangerar konserter och olika uppträdande runt om i Göteborg. Det här kommer att bli höstens hårdaste turné. Julmarknad i Nordstan, traditionsenlig julmarknad i Nordstan. Kul för alla åldrar.

Den här turnén kommer att bli en sammanfattning av allt kaos som Hypocrisy skapat under åren. 2, världar Av Väntan, dansteater på Angereds Teater/Blå Stället. Sedan starten 1970 har över 400 000 deltagare från 95 länder och sex kontinenter deltagit. . Flogging molly 3 februari. Se hela evenemangskalendern, det är fullt med stora evenemang Göteborg under 2018. Här är några stora evenemang som gått av stapeln genom åren: Aida 1971. Gothenburg Horse Show med Eurohorse, scandinavium, 20 - 25 februari.konsert göteborg 6 oktober

Göteborg, olika platser, oktober. Missa inte när mängder av stadens kulturaktörer öppnar upp och bjuder på extra mycket kultur under en kväll. Med sina miljoner juleljus, mysiga marknader, Jul på Liseberg och oslagbara atmosfär är Göteborg en underbar julstad. Kom hit i december och njut.

Sas flyg umeå göteborg, Cryo AB Göteborg,