örebro länstrafik busstider

har möjlighet att söka fram enskilda hållplatsers avgångstider genom valet Hållplatstider i reseplaneraren. . Jag förstår / /p Stadsbussar och landsortstrafik (Länstrafiken Örebro tidtabeller, biljetter och priser, senast uppdaterad: Publicerad: 1 september 2016, hade du nytta av innehållet på den här sidan? Du har tre möjliga sätt att söka din resa på: Sök resa, hållplatstider, tidtabeller, sök resa ger dig möjlighet att söka till/från hållplatser. Du kan också göra följande utifrån den här rutan: Hållplatssida tar dig till just den hållplatsens hållplatssida för mer information om hållplatsen i sig. Skriver du istället in ett hållplatsnamn och sedan klicka på Karta, blir denna hållplats markerad med antingen Från/till på kartan. Du kan också använda knappen med pilar för att byta riktning på sökningen. Det finns en tredje möjlighet för dig att hitta avgångstider via reseplaneraren. Boka din resa före 17 december.

Detta f r att minska risken f r f rsening senare under dagen fr n Kils Kyrka 07:35 mot rebro. 521 : 06:25 M-F: Klockhammar: rebro: ndrad. Med oss reser du med buss och t g i rebro. H r hittar du information kring bussresor, bussbiljetter och annat som r r kollektivtrafiken inom. L nstrafiken har uppdraget att arbeta med busstrafiken, b de rebro stadsbuss och landsortstrafik, i Region rebro.

Sökresultat, efter genomförd sökning visas möjliga avgångstider. . Med målet att skapa en kollektivtrafik som är bättre anpassad för resor på landsbygden inför Länstrafiken anropsstyrd Närtrafik på försök under en tvårsperiod i Askersund och Nora kommun. Trafikinformation presenteras så fort det finns en trafikstörning kopplad till någon hållplats på den linjen.

Dess lärande.se örebro
Busstider borås jönköping
Stadium örebro krämaren

Närtrafik på försök i Nora och Askersund från 1 oktober. Det finns möjlighet att välja fler sökalternativ för att justera sökningen så att den bättre passar dina önskemål. Planerar du att resa med färdtjänst till jul? Då visas alla linjer som trafikerar i kommunen. Nej, ja, tack för ditt svar!

Karolinska museet örebro
Intranat örebro se